Çerçi Sanat'taki görsellerin kaynakları neler?

2014'ün ilk blog yazısıyla merhaba!

E-dergi ve blog gibi çevrimiçi yayınlarda telif sorununa değinmiştik. Edebiyat ve sanatı merkezine alan bir e-dergi olarak, kaliteli sayılar sunmanın yanı sıra hem yazılarda hem de görsellerde telif hakları ihlal etmemeye özen gösteriyoruz. Peki, Çerçi Sanat'ta göreceğiniz görseller ağırlıklı olarak nerelerden ediniliyor?

1. Yetenekli ilüstratörlerimizin gönderdiği eserler


Dergimizde yer alma teklifimizi kabuk eden ve gönüllü olarak eserlerini paylaşan ilüstratör arkadaşlarımız, öykü ve şiirlerin görsel olarak da dile gelmesini sağlıyorlar. Bir nevi sanat içinde sanat...



2. Ekip arkadaşlarımızın kendi çektiği fotoğraflar


Mutfaktaki arkadaşlarımız, özellikle Günebakan'a konuk olan yazarlarımızın kitaplarını farklı kompozisyonlarda çekerek hem özgün olan hem de göze hitap eden görseller sunmayı hedefliyorlar.



3. Yazarlarımızın kendi gönderdiği/paylaştığı görseller


Elbette, yazarlarımızın kendi gönderdikleri veya bizim kullanmamıza izin verdikleri fotoğraflar ve el yazıları gibi özel görseller de var.



Mevcut görselleri ifade gücü en fazla ve çözünürlüğü en yüksek olanlardan seçmeye özen gösteriyoruz. Ayrıca, dergi kapaklarımız ve Facebook sayfamızda yayınladığımız görseller de özel hazırlanıyor. E-dergi olmanın sorumluluğunu elden bırakmak yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder