Çerçi Sanat Yayında!

Çerçi Sanat, edebiyat ve sanat dünyasına yeni bir soluk getiren, internet ortamından yayın yapan, özenli editöryel kontrolden geçirilmiş yazılarıyla dikkat çeken edebiyat dergisi. Ayrıca öykü ve şiirlere özel olarak ilüstratörler tarafından görseller hazırlanır. Kısacası, beş duyuya hitap eden bir dergi!

Çerçi Sanat, kolektif bir dergidir ve tamamen gönüllü bir ekipten oluşur. İsteyen herkes yazı gönderebilir, iletişime geçebilir. Çerçi Sanat'a ulaşabileceğiniz adresler profil bilgilerinde!

Çerçi Sanat'ta hangi yazıları nerede bulabilirsiniz?

* Günebakan, dosya konularını bulabileceğiniz kategori.

* Hallaç deneme, inceleme ve eleştiri yazılarını bulabileceğiniz kategori.

* Çentik tanıtım yazılarını bulabileceğiniz kategori.




Bu kategorilerde edebiyatın yanı sıra elbette müzik, sinema ve tiyatro gibi sanat dalları hakkında yazılar da kendilerine yer buluyor.

Dosya konularında kimler var?

Çerçi Sanat'ın iki sayısı çıktı bile. İlk sayıda Şule Gürbüz, ikinci sayıda Hüseyin Kıran Günebakan konuğu oldu.




Üçüncü sayı hazırlıkları başladı bile. Bu sayının Günebakan konuğu Faruk Duman. Ayrıca yine birbirinden güzel öyküler, şiirler, tanıtımlar, incelemeler ve denemeler sizi bekliyor olacak.

Çerçi Sanat'ta yazılarım nasıl yayımlanabilir?

Çerçi Sanat'ta yazılar yazı işleri ekibi tarafından site kuralları ve metnin kendi içindeki bütünlüğü öncelikli olarak gözden geçirilir. (Ana sayfadan site kurallarına ulaşmanız mümkün.)

Çerçi Sanat'ta benim de katkım olsun derseniz eserlerinizi bekliyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder