Yeni Yıl Hedeflerimiz

Çerçi Sanat olarak öncelikle bütün okurlarımıza güzel bir yıl diliyoruz!

Yeni yıla nasıl girerseniz tüm yıl öyle geçermiş denilir ya... Çerçi Sanat ekibi, yeni yıla edebiyat ve sanatla giriyor. 3. sayımızın Günebakan konuğu olacak Faruk Duman'ın kitapları şu sıralar başucumuzda. Önceki sayılarda olduğu gibi yeni sayıda da keyif alacağınız kaliteli yazılar yayınlamak için titiz bir süreçten geçiyoruz.

Çerçi Sanat'ın 2014 hedefleri neler?

1. Günümüzün usta yazarlarının yanı sıra tematik dosya konularıyla da okurlarla buluşmak.
2. Sanat dalları hakkındaki yazılarımızın kapsamını daha da genişletmek. Müzik, sinema, tiyatronun yanı sıra resim, fotoğraf, heykel ve aklınıza gelebilecek her sanat dalı Çerçi Sanat'ta yer bulacak.
3. Halen yaşayan, kaybolmaya yüz tutmuş veya kaybolmuş Anadolu dilleri hakkında metinleri yayınlamak. Bu konuda, çeviri ve derleme yapabilecek okurlarımızın desteğine ihtiyacımız olacak elbette.
4. Lisanlarla ilgili çalışmalarımız dünya dilleriyle, özellikle son dönem edebiyat eserleriyle devam edecek. İngilizce, Farsça, Almanca, Hintçe, Fransızca ve Arapça... Aklınıza hangi diller gelirse. Çerçi Sanat bu konuda da sizlerin desteğini bekliyor.
5. İnternetten yayın yapan bir dergi olarak daha çok okura ulaşmak ve edebiyatla sanata katkıda bulunmak tabii ki önceliklerimizden biri.

Özetlersek, 2014 yılında Çerçi Sanat sizi iyi metinlerle buluşturmaya devam edecek!

Çerçi Sanat sizlerle zenginleşecek. Öykülerinizi, şiirlerinizi, denemelerinizi, incelemelerinizi, tanıtımlarınızı ve çevirilerinizi bize gönderin. Yeni yılda eserleriniz kalıcı olsun!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder